De aanmeldingsprocedure

Wij zijn natuurlijk blij als u interesse heeft om puppycoach te worden en gaan dan ook graag met u in gesprek hierover. Mocht u hiervoor een afspraak willen maken dan kunt u altijd bellen naar 0527-240231 of mailen naar puppycoach@gaus.nl

Wij kunnen dan al het een en ander telefonisch toelichten en als u nog steeds geïnteresseerd bent dan sturen wij u een vragenlijst toe. Deze verzoeken wij u dan zo goed mogelijk in te vullen en naar ons toe te sturen. Als wij hem hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Het is immers niet niks om een pup voor een jaar in huis te nemen en als ze dan het ondeugende er af hebben hem of haar weer naar een jaar af te moeten staan.

Tijdens het gesprek kunt u ons alle vragen stellen en kunnen wij van onze kant bekijken of wij denken dat puppycoach zijn wat voor u is. Mocht het van beide kanten klikken dan wordt u op een wachtlijst geplaatst.

Zodra wij een pup beschikbaar hebben voor u, nemen wij contact met u op.

In de tussentijd krijgt u van ons alvast een boek mee, zodat u zich vast kunt inlezen in de manier waarop wij omgaan en trainen met onze honden.

Graag willen wij dan dat u tot dat de pup er is alvast mee komt lopen op de trainingsdagen. U kunt dan kennis maken met de andere puppycoaches en leert meteen over de trainingen. Op die manier maakt u zich alvast de manier van omgaan met de hond eigen en komt niet alles tegelijk op u af als u een pup van ons in huis krijgt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.